IPA kasse - Ølpakke med IPA øl

Masser af smagsoplevelser. Fra 249 kr.

IPA kasse fra Beer Me

Hos Beer Me tilbyder vi de bedste bryg fra danske og udenlandske mikrobryggerier. Vi sammensætter kasser med IPA og blandet øl, hvor vi nøje udvælger de bedste bryg der pt. er på markedet.

Vi har altid en masse spændende blandede specialøl på lager og får hele tiden nye øl hjem som vi kan plukke fra når vi sammensætter vores ølpakker.

Vi har et godt samarbejde med nogle af de bedste bryggerier og distributører i Danmark. Det gør at vi hele tiden får adgang til de nye spændende øl der rammer markedet. Med andre ord har vi fingeren på pulsen og sørger hele tiden for friske øl som sæsonerne skifter.

Andre ølkasser

Udover vores IPA Kasse har vi en række ølpakker med afsæt i et eller to bryggerier. F.eks. øl fra Beavertown og Ølsnedkeren. Vi har også en kasse med blandede øl hvor vi kommer mere omkring i forskellige øltyper. En kasse der både kan indeholde IPA'er, Pilsner, APA, mørke og lyse øl.

Gode øl til en god lejlighed

Mangler du en fødselsdagsgave, værtsgave eller værtindegave, gave til farsdag, jubilæum, jul eller til en nyudklækket student - så tag et kig på vores Ølgaver. Der har vi ligesom vores andre kasser med øl lavet en række sammensatte produkter i forskellige prisklasser.

IPA Kasse fra Beer Me