Beavertown øl · Smag på Beavertown · Beer Me

Smag på Beavertown

139,00 kr.
129,00 kr.

Smag 4 Beavertown øl

Her har vi samlet 4 øl fra det Londonbaseret bryggeri Beavertown. 1 af hver slags, så du  kommer paletten rundt. Kassen med Beavertown øl indeholder Gamma Rey, Lupuloid, Neck Oil og Bloody 'Ell.

Gamma Ray
Øltype: APA · ABV: 5,4% · Dåse: 33cl 
Humletyper: Columbus, Bravo, Amarillo, Citra, Calypso og Mosaic

Gamma Ray er en American Pale Ale, med en stor humleblanding. Den er tørhumlet i flere dage. En super lækker øl, med masser af noter af mango og grapefruit, som skaber denne juiced tropiske APA. Øllen er balanceret med bla. Cara gold og Karamelmalt. IBU ligger på 40, som er i den bitre ende af en APA.

Lupuloid
Øltype: IPA · ABV: 6,7% · Dåse: 33cl 
Humletyper: Columbus, Citra, Mosaic og Ekuanot

Lupuloid er en for en sjælden gang skyld en meget straight up IPA. Og er den første af sin slags fra Beavertown, den  består af vand, gær, malt og humle, intet andet. Humle- blandingen giver øllet en super balance mellem aroma og bitterhed.

Bloody ‘Ell
Øltype: IPA · ABV: 5,5% · Dåse: 33cl
Humletyper: Columbus, Bravo, Amarillo, Citra, Calypso og Mosaic

Bloody ‘Ell har Beavertown valgt at kalde for en ‘Blood Orange IPA’, den har noter af blodappelsin. Udover blodappelsinen har øllet en masse citrus noter og masser af juiced humle, fra den glimrende blanding af humler. 

Neck Oil
Øltype: Session IPA · ABV: 4,3% · Dåse: 33cl
Humletyper: Columbus, Centennial, Simcoe, Amarillo, Galaxy, Vic Secret, Mosaic.

En super let og ‘drinkable’ IPA. Med en let bitterhed, en god friskhed og en ABV på kun 4,3% er dette en super smagfuld session IPA.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager