Som dug for Solen øl fra Ølsnedkeren · Beer Me

Som dug for solen · Berliner weisse fra Ølsnedkeren

45,00 kr.
Varenummer: BM0033

Øltype: Berliner Weisse · ABV: 4,5% · Dåse: 44 cl.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Som dug for solen, er en syrlig berliner weisse, spækket med tropiske frugtnoter, som mango og passionsfrugt, samt vanilje fra Vera Mexicana.


“Den passer fuldstændig perfekt til et lummert solskinsvejr”


Ølsnedkeren
Ølsnedkeren er et lille uafhængigt bryggeri, som startede som brewpub i 2012. Her bryggede de øllet i kælderen og øllet blev pumpet direkte fra kælderen og ud af hanerne på baren på Griffenfeldsgade. Ølsnedkeren er stiftet af Simon Toft, som ene mand, stod for bryggeriet i kælderen de første 2 år.

Ølsnedkeren er et uafhængigt bryggeri og de står selv for alt fra ide til levering og servering på deres egen bar. Det betyder at de har muligheden for at levere helt frisktappede og dugfriske ølnyheder. Og på deres egen bar kan de servere en øl blot en time efter tapningen på bryggeriet.

Ølsnedkeren er et bryggeri af folket, og de er altid modtagelige for nye bud og ideer til deres bryg. De brygger sjældent den samme øl to gange i træk, og forsøger altid at være kreative og udfordre øllet. Samtidigt med at de holder øje med markedet og forskellige trends indenfor øl.