Et år i øllets verden

2021 er forbi, og hvilket år det har været for vores Beer Club. Vi har nemlig i samarbejde med vores medlemmer flerdoblet fællesskabet siden starten af sidste år. Det vil vi selvfølgelig gerne sige tak for. Tak til alle jer som har været medlem, tak til alle jer som er medlemmer, og til alle jer som har anbefalet os til venner og bekendte.

Bliv en del af fællesskabet


I løbet af 2021 har vi selvfølgelig sendt en masse øl ud til vores medlemmer, mange tusinder dåser og flasker er blevet sendt til øst og vest, nord og syd, i hele Danmark. Igennem året har vi haft 65 forskellige bryggerier og over 200 forskellige øl repræsenteret i kasserne. Mikrobryggerier fra indland og udland, fra udlandet  kan der nævnes bryggerier som Mad Scientist fra ungarn, Omnipollo fra Sverige, engelske IPA eksperter som Deya og Track, og det amerikanske Mikkeller San Diego, og mange andre. Men der er selvfølgelig også altid plads til danske bryggerier, da vi gerne vil støtte danske mikrobryggerier, samtidigt med at vi breder kendskabet til craft beers fra hele verden. Fra Danmark har vi budt på specialøl fra velkendte og  anerkendte bryggerier som Gamma, Alefarm og Amager bryghus. Men også fra flere mindre, og nye bryggerier som Kasper Brew Co. og Hazy Bear Brewing.

2022 bliver et rigtigt interessant år

Med et stort vokseværk sidste år ser vi frem mod 2022 med store ambitioner og mål. Først og fremmest kan du se frem til endnu flere spændende øl fra små mikrobryggerier, både fra Danmark og fra udlandet. Derudover kan du som medlem forvente at blive inviteret til forskellige events, vi arbejder blandt andet på at få sat et bryggeribesøg op i Malmø. Så der er rigtig mange gode ting at se frem til.

Til slut vil Peter og jeg (Victor) gerne ønske alle en rigtig godt og ølbringende 2022. Og sige tak til alle jer, der har været omkring os, vores webshop og ikke mindst vores Beer Club.

Tak for at gøre det muligt for os at fortsætte med det vi elsker.