Hvem er Beer Me?

Beer Me er en webshop der sælger specialøl fra danske og udenlandske mikrobryggerier. Webshoppen er startet i sommeren 2019, af far og søn, Peter og Victor. Beer Me er blandt andet startet for at udbrede kendskabet til gode specialøl. Og med to generationer repræsenteret er der også to forskellige syn på de fleste øl, øltyper og øltraditioner.

Hos Beer Me finder du altid et bredt udvalg af specialøl, hvor du kan finde øl i et bredt udvalg af øltyper. Vi blander også pakker af vores specialøl, og hjælper gerne med at vejlede og vælge de bedste øl til dig.

Vi har begge længe haft interesser i øllets verden, men vi syntes der manglede noget på markedet, og derfor kom Beer Me til verden.

Beer Me's Craft Beer Club
Vores Beer Club er en abonnementbaseret service, hvor du som medlem modtager 6 eller 10 specialøl hver måned. Det gør vi igen for at udbrede kendskabet til gode specialøl. Derfor vil du i månedskasserne altid finde forskellige øltyper, bryggerier og varianter.

Peter
Jeg har gennem mange år haft en stor passion for specialøl og interessen er vokset og vokset i takt med udbredelsen på det danske marked.

Mine favoritter er tunge pastry stouts og west coast ipa’er. Men masser af andre øltyper får bestemt også plads i mit ølhjerte. En god frugtig Berliner Weisse eller en Pastry Blonde Ale fra Alefarm er der bestemt også plads til.

Victor
Jeg har igennem en del år arbejdet på forskellige specialøl barer, og den vej igennem oparbejdet en erfaring og et kendskab til den store, og altid voksende, verden af specialøl.

Jeg er generelt glad for mange forskellige øltyper, men skal jeg vælge mine favoritter vil det være Double IPA'er og Imperial Stouts. Og øllen Big Doink fra Gamma er en af dem der ligger højest på listen.