SPAR 20% PÅ DIN FØRSTE KASSE

Brug rabatkoden: BEERCLUB20

NYE SMAGSOPLEVELSER
Nye smagsoplevelser direkte til dig hver måned

EKSKLUSIVE RABATTER
Eksklusive rabatter og konkurrencer

INGEN BINDING
Du kan altid melde dig ud igen.

Hvad kan jeg forvente af Beer Club?

Som medlem af vores Beer Club får du den første uge i hver måned leveret månedskassen, som består af 6 eller 10 øl. Heri vil du finde udelukkende forskellige specialøl fra danske og udenlandske mikrobryggerier. 

Vi udvælger nøje øllene, så du kommer godt rundt i forskellige typer og stilarter, og sikre at du får en kasse fyldt med spændende smagsoplevelser.

Du vil som medlem også modtage eksklusive rabatter og automatisk deltagelse i en række konkurrencer. Vi sender også en mail ud lidt efter du har modtaget kassen, så du hver måned får lidt uddybende om kassen og kan høre hvilke øl vi synes er denne måneds bedste.

Vælg din månedskasse med specialøl her

Månedskasser med øl

Alle vores månedskasser sammensættes af de bedste øl på markedet. Gennem vores direkte samarbejde med danske og udenlandske mikrobryggerier og distributører har vi hele tiden nye spændende øl i kasserne.

Kassen med 6 eller 10 blandede øl giver den mest varierede smagsoplevelse. Kassen vil typisk både indeholde de lyse øltyper, Blonde Ales, Lagers, IPA, APA, Pale Ale. Og de mørkere øltyper som, Brown Ale, Porter, Stout og lignende. Og er der andet interessant øl, som vi synes du skal smage, kan du fra tid til anden, finde syrlige eller søde frugtøl eller måske en Braggot.

Øllene kommer primært fra mindre og helt små bryggerier og er derfor også øl som man sjældent ser i danske supermarkeder. Det sikre at du modtager nye spændende oplevelser. 

Øl på abonnement - nemt og uden binding

Vores øl på abonnement er både til folk der er nye på specialøllets rejse og til ølentusiasten der har et bredere kendskab allerede. Vi lytter også altid til vores medlemmer, så har du som medlem ønsker til bestemte øl, bryggerier eller øltyper, som du ønsker mere repræsenteret i kassen, vil vi meget gerne modtage dit ønske, så vi kan finde lige præcis den smagsoplevelse du ønsker.

Øllene sendes den første uge i hver måned til alle aktive abonnenter. Der er ingen binding og opsigelse skal blot ske inden den 25. i måneden.