Ølsmagning - sæt gang i festen

Er du på udkig efter et festligt indslag til din fødselsdag eller til sommerfesten med kollegaerne så overvej lige en ølsmagning med craft beers fra danske og udenlandske mikrobryggerier.

Gode historier om øl og rigtig gode øl

Vi kommer med øl, glas og en bunke gode historier om øllene, øltyperne og bryggerierne bag de fantastiske øl. Vi tilpasser arrangementet til jer. Så om I er 10 eller 200 mennesker så kommer vi med en passende løsning, hvor alle får smagt nogle nye spændende øl og samtidig får lidt ny viden med. Vi sammensætter smagningen efter en snak med dig. På den måde får vi afstemt paletten af øl, så den passer til de deltagere, der er med.Vores øl er et step op fra de specialøl man kan købe i supermarkederne. De betyder at der er mere knald på smagene. Så her får mange en stor oplevelse og opdager nye favoritøl fra bryggerier de aldrig har hørt om før.

Skriv til os

Lad os høre fra dig, hvis du går med tanker om en ølsmagning. Så kommer vi op med et koncept og en pris. Send os en mail på cheers@beer-me.dk eller ring på 71928242

Skal du give din ølsmagning eller fest fuld gas og er på udkig efter pynt og festartikler, så anbefaler vi fest4all.dk, de har alt du skal bruge.