Beavertown øl

Smag på øl fra Beavertown

Øl fra Beavertown er kendetegnet ved de farvestrålende dåser med flotte artworks og så er det selvsagt nogle lækre øl de byder på, eller havde de ikke fundet vej til vores sortiment.

Gamma Ray

Gamma Ray er en American Pale Ale, med en stor humleblanding. Den er tørhumlet i flere dage. En super lækker  øl, med masser af noter af mango og grapefruit, som skaber denne juiced tropiske APA. Øllen er balanceret med bla. Cara gold og Karamelmalt. IBU ligger på 40, som er i den bitre ende af en APA.

Lupuloid

Lupuloid er en for en sjælden gang skyld en meget straight up IPA. Og er den første af sin slags fra Beavertown, den  består af vand, gær, malt og humle, intet andet. Humle- blandingen giver øllet en super balance mellem aroma og bitterhed.

Bloody ‘Ell

Bloody ‘Ell har Beavertown valgt at kalde for en ‘Blood Orange IPA’, den har noter af blodappelsin. Udover blodappelsinen har øllet en masse citrus noter og masser af juiced humle, fra den glimrende blanding af humler.

Neck Oil

Neck Oil er en super let og ‘drinkable’ IPA. Med en let bitterhed, en god friskhed og en ABV på kun 4,3% er dette en super smagfuld session IPA.

Bryggeriet bag

Bryggeriet Beavertown er fra Tottenham i London og er grundlagt af Logan Plant, søn af den legendariske Led Zeppelin sangeren Robert Plant.

Bryggeriet startede i 2011 med hjemmebryg, men begyndte allerede samme år at brygge i køkkenet på restauranten Dukes. I 2012 begyndte Logan at eksperimentere med at fylde øllet på Key kegs, så øllet fik en naturlig karbonering. Bryggeriet flyttede til en Hackney Wick i det østlige London. Med fire gange så meget plads kunne der nu tappes flere bryg om ugen, dog blev flaskerne stadig påfyldt manuelt, med håndkraft. I 2014 sker der så store ændringer for bryggeriet da Logan han henter kompetencer udefra og ansætter et hoved brygger og en kreativ direktør, som skal være med til at rebrande hele bryggeriet som vi kender det idag.

‘Team Beaver’ som de kalder holdet der arbejder på bryggeriet er gået fra at være 9, til nu at være et hold på 40. I Tottenham har de åbnet et Taproom, som huser ca. 200 mennesker. Så hvis du er i Tottenham kunne det være et stop værd.


Pakke med Beavertown øl4 øl fra BeavertownBloody Ell fra BeavertownGamma Ray fra BeavertownLupuloid øl fra BeavertownNeck Oil Beavertown øl