Beavertown er et londonbaseret bryggeri, der blev grundlagt i 2011 af Logan Plant

Det hele startede med hjemmebryg, men samme år begyndte de at brygge i køkkenet på restauranten Dukes. Her bryggede de øl på 650 litre tanke, der kunne komplimentere det amerikanske BBQ køkken som restauranten lavet. Øllet blev brygget til at passe ind i omgivelserne på restauranten.

I 2012 begyndte Logan at eksperimentere med at fylde øllet på Key kegs, så øllet fik en naturlig karbonering. Samme år flyttede de lokation til en bydel i det østlige London, Hackney Wick. Her fik de fire gange så meget plads som de havde hos Dukes, og mulighederne for at tappe flere bryg om ugen blev større, dog blev flaskerne stadig påfyldt manuelt, med håndkraft.

Fadlagring og vildgæret øl

I den næste tid begynder Beavertown at eksperimentere mere med fadlagring og brygning af spontan og vildgæret øl.

I 2014 sker der så store ændringer for bryggeriet da Logan han henter kompetencer udefra og ansætter et hoved brygger og en kreativ direktør, som skal være med til at rebrande hele bryggeriet som vi kender det idag.

Fra flasker til dåser

Her flytter de samtidigt til en væsentlig større lokation, beliggende i bydelen Tottenham i London. Hvor de nu er gået fra at være et lille bryggeri der selv påfylder øllet på flasker, til nu at være et stort bryggeri som har store bryg faciliteter og en meget mere automatiseret proces. Og samtidigt er gået fra flasker til dåser.

Siden hen bliver bryggeriet kun større og mere udbredt, og på det seneste også i Danmark.

De har beholdt deres mindre tanke, så det er nemmere og hurtigere for dem fortsat at kaste sig ud i et laboratorie bryg, så de hele tiden kan udvikle deres øl og deres viden. Dette skriver de at de også vil blive ved med igennem samarbejdsbryg med andre bryggere rundt i verden.

Besøg Taproom i Tottenham

‘Team Beaver’ som de kalder holdet der arbejder på bryggeriet er gået fra at være 9, til nu at være et hold på 40. Ligesom de har åbnet et Taproom i Tottenham i London, som huser ca. 200 mennesker. Dette taproom er helt klart værd at stoppe forbi, hvis man skulle befinde sig i området.

Vi har samlet en pakke med 3 af deres lækre bryg, så du har muligheden for at smage hvad Beavertown har at byde på.


Historien om bryggeriet Beavertown