Specialøl i gave til fars dags

Giv din far en gave med lækre specialøl - han vil elske dig for det!

Find flere gaver med specialøl

Fars dags gave fra Beer Me

Hos Beer Me tilbyder vi de bedste bryg fra danske og udenlandske mikrobryggerier. En sikker vinder hvis din far kan lide specialøl eller du tænker at han skal prøve noget andet end de øl han plejer at drikke. Vi får hele tiden nye øl hjem til vores ølgaver og har altid en masse blandede specialøl på lager. Øl som India Pale Ale, American Pale Ale, Pilsner, Stout, Hvede øl, Berliner Weisse, Kettlesour og mange flere. Gennem vores samarbejde med en række af de bedste bryggerier og distributører i Danmark har vi adgang til nye spændende øl, så snart de rammer markedet. Med andre ord har vi fingeren på pulsen og sørger hele tiden for friske øl som sæsonerne skifter.

Gave med øl du ikke finder i supermarkedet

De øl der er i vores gaver kommer primært fra små bryggerier og er øl som sjældent finder vej til de danske  supermarkeder. Det gør at modtagerne af vores gaver får unikke og nye spændende smagsoplevelser. Det gælder såvel ølentusiaster, der har et bredt kendskab til øl og folk der er nye på specialøl.

Vi leverer gaven direkte til modtageren eller sender den hjem til dig så du selv kan få fornøjelsen af at give gaven.

Gode øl din far vil elske dig for

Så mangler du en gave til Fars Dag - så har vi helt sikkert en løsning. Finder du ikke en passende pakke blandt vores ølgaver eller har du behov får et stort antal gaver f.eks. til medarbejdere, så skriv til os så finde vi en løsning og komer med et godt tilbud.