Vi har besøgt Gamma Brewing

Vi har været en tur i Herlev, hvor vi har besøgt Gamma Brewing Co. Deres bryggeri ligger i en stor industribygning med højt til loftet og masser af plads til at udvide bryggeriet. Her havde vi en snak med Jakob, som er en af stifterne af Gamma, der startede tilbage i 2015. Alt dette kan du høre mere om i vores videointerview med netop Jakob, hvor du også får set bryggeriet indefra. Skulle du være i nærheden, er det muligt at besøge bryggeriet hver fredag mellem kl. 12.00 og kl. 21.00.


Lidt fakta om Gamma Brewing

Hvor ligger Gamma Brewing

Gamma har et moderne bryggeri, der ligger i Herlev, udenfor København. Ud over bryggeri har de her åbent hver fredag hvor man kan komme forbi og nyde deres øl. De har ligeledes et sted i Århus hvor man kan smage på deres øl.

Herlev
Smedeholm 18, 2730 Herlev

Århus
Marselis Blvd. 177b, 8000 Aarhus

Hvornår blev Gamma etableret?
Gamma Brewing er etableret tilbage i 2015 som en del af et bryggeri-kollektiv i Gørløse hvor fem venner startede op i hel småt. Herfra er det vokset stille og roligt frem til 2020 hvor lokalerne i Herlev kom på banen og i 2021 er bryggeriet på plads.
Hvilke øl brygger Gamma?

Gamma brygger en bred palette af øl. De er dog nok mest kendt for deres humlefyldte IPA'er. Men de kan dog meget mere end det. Alt fra pilsner, sours, stout til fadlagret øl der kommer ud fra bryggeriet er af højeste kvalitet.