Det nye århusianske bryggeri Hazy Bear Brewing co.

Et eksperimenterende fantombryggeri, der udfordre den traditionelle måde at brygge øl på

2020 har for mange været et mærkeligt og interessant år. Året har for Jeppe Ørum Madsen også været et interessant år, da han satte bryggeriet Hazy Bear Brewing til verden.

Han fortæller: ”Jeg har altid haft et utroligt skarpt fokus, når det kommer til ting, som interesserer mig. Hvis noget fanger min interesse, så kan jeg næsten blive helt besat af, at ville afsøge at vide alt om området.” Og det må man forvente at øl har, for hold nu op det er to gode øl Hazy Bear har brygget indtil videre.

Indtil nu har Hazy Bear frigivet to bryg, Nightmare Before Kirschmas og Back In The Good Old Haze. Begge bryg lever op til den eksperimentelle filosofi i bryggeriet, og kvaliteten fejler absolut ingenting. Allerede på de to første bryg kan man fornemme deres intentioner om at mikse stilarter og bryde med konventioner. 

"Derfor starter vores øl altid med en undren. Kan det her lade sig gøre?"

Som man kan fornemme er det ikke et bryggeri der prøver at begrænse sig til en stilart eller til et fokus. Men et bryggeri som kaster sig over lidt af hvert. Det viser deres teaser på deres seneste bryg også. 

"Vi ønsker at overraske dig og dine smagsløg. Vi ønsker at pirre dine sanser på samme måde som dine yndlingsfilm og favoritkunstnere. Vi ønsker at give dig en frisk og unik øloplevelse."

     

"Hazy Bear Brewing Co. is on a mission to challenge traditional views on beer and to bring you the most fresh, delicious and crazy beers."


Hvad kan vi forvente i 2021?

Hazy Bear blev taget rigtig godt og haft en hektisk start. Grundet efterspørgslen er det oplagt at de har planer om at udvide produktionen i 2021. Der blev teaset lidt for en ny øl, som jeg nævnte før, så forhåbentlig ingen længe kan vi kaste en Gose fra Hazy Bear i os. En tørhumlet Gose med himalaya salt og kokos. Det kan kun blive godt.

Derudover har de også en Pastry Stout i brygkalenderen, som vi glæder os meget til at høre nærmere om.

Til alle jer der modtager vores månedskasser, kan i se frem til at stifte bekendskab med Hazy Bear. Til jer der ikke gør, får vi helt sikkert mere fra dem, når det er klart, også er det om at være hurtig, for efterspørgslen er stor.