Nye smagsoplevelserne hver måned

Vi har 6 forskellige kasser at vælge mellem, når du tilmelder dig vores Beer Club. To med blandede øl, en med IPA'er, en med mørke øl, en der ikke indeholde IPA'er og en der ikke indeholder Sours.

Månedskasser med øl

Alle vores månedskasser sammensættes af de bedste øl på markedet. Gennem vores direkte samarbejde med danske mikrobryggerier og distributører har vi hele tiden nye spændende øl i kasserne. Kassen med blandede øl giver mest varierede smagsoplevelser. Kassen vil typisk både indeholde de lyse øltyper, IPA, APA, Pale Ale, lidt mørkere øl og hvad vi ellers finder aktuelt.

Øllene kommer primært fra mindre og helt små bryggerier og er derfor også øl som man sjældent ser i danske supermarkeder. Det giver nye spændende oplevelser. 

Øl på abonnement - nemt og uden binding

Vores øl på abonnement er både til folk der er nye på specialøl og ølentusiaster der har et bredere kendskab allerede. Du er altid velkommen til at sende os ønsker til næste månedskasse. Det kan hjælpe os til at ramme mere plet med vores valg.

Øllene sendes den første uge i hver måned til alle aktive abonnenter. Der er ingen binding og opsigelse skal blot ske inden den 25. i måneden.