Nye smagsoplevelserne hver måned

Den blandede månedskasse tager dig rundt i øl-verdens forskellige øltyper.

Vælg din kasse her:

Månedskasser med øl

Alle vores månedskasser sammensættes af de bedste øl på markedet. Gennem vores direkte samarbejde med danske mikrobryggerier og distributører har vi hele tiden nye spændende øl i kasserne. Kassen med blandede øl giver mest varierede smagsoplevelser. Kassen vil typisk både indeholde de lyse øltyper, IPA, APA, Pale Ale, lidt mørkere øl og hvad vi ellers finder aktuelt.

Øllene kommer primært fra mindre og helt små bryggerier og er derfor også øl som man sjældent ser i danske supermarkeder. Det giver nye spændende oplevelser. 

Øl på abonnement - nemt og uden binding

Vores øl på abonnement er både til folk der er nye på specialøl og ølentusiaster der har et bredere kendskab allerede. Du er altid velkommen til at sende os ønsker til næste månedskasse. Det kan hjælpe os til at ramme mere plet med vores valg.

Øllene sendes den første uge i hver måned til alle aktive abonnenter. Der er ingen binding og opsigelse skal blot ske inden den 25. i måneden.

Hvad får jeg som medlem af Beer Club?

Som medlem af vores Beer Club får du i starten af hver måned leveret en kasse nye spændende øl. Sammen med øllene får du et ølkort med beskrivelser og historier om øllene og bryggerierne bag.

Du får også eksklusive rabatter, konkurrencer og så er vi i gang med at se ind på at lave nogle events. F.eks. bryggeribesøg.

Hvilke øl får jeg?

Du vil hver måned modtage en stribe øl, som vi nøje har udvalgt ud fra årstid og blandt de relevante og spændende øl, der pt. er på markedet. Du får både øl fra de danske flagskibs-bryggerier som Gamma, Alefarm og Amager Bryghus og også fra mindre danske bryggerier som Spybrew, Humleland og Bad Luck Brewing. Og så får du øl fra den store udenlandske ølverden. Vi er sikre på, at du bliver introduceret for øl og bryggerier, du ikke tidligere har smagt. I 2022 havde vi øl med fra 90 forskellige bryggerier.

Er der nogen opsigelse / binding?

Overhoved ikke! Du binder dig ikke til noget og du kan når som helst opsige dit medlemskab. Det gør du enten ved at logge ind på din profil her på webshoppen, eller ved at skrive en mail til cheers@beer-me.dk så hjælper vi dig med det.

Hvordan bliver øllene leveret?

Postnord sørger for at alle vores medlemmer får øllene leveret. Når du tilmelder dig, kan du vælge om, du vil have dine øl leveret hjem til eller til en pakkeshop. Du kan også vælge, at Postnord må sætte din kasse et bestemt sted, hvis ikke du er hjemme, f.eks. i carporten.

Kan jeg give et medlemskab i gave?
Sagtens! Du skal blot indtaste dine egne informationer som køber, det er også denne mail, der modtager besked om ordren. Herefter kan du under "anden leveringsadresse" indtaste informationer på den heldige hue, der skal have gaven. Det er disse informationer, vi bruger til at sende pakken.
Hvis du kun ønsker, at din gave skal løbe i x-antal måneder, kan du bare skrive det i kommentar-feltet, når du køber. Du kan også sende en mail til cheers@beer-me.dk, så hjælper vi selvfølgelig gerne med det.