November er den første måned efter vi har ændret uret til vintertid. Man forventer starten på en mørk og kold vinter, som selvfølgelig skal opmuntres af lækre øl. 


Vi er alle stadig påvirket af den situation verden er i og står overfor. Og skal derfor stadig passe på hinanden, og hvad er bedre til det end en række lækre øl, leveret direkte til hoveddøren.


November er også måneden hvor mange begynder at pynte op til jul, og tænker i højtidens retning. Derfor har vi valgt at der selvfølgelig skulle en juleøl med i denne månedskasse. Valget gik på en øl fra svenske Morgondagens som har navnet “Sour Glögg”. Og allerede ved åbning af dåsen får du fornemmelsen af jul. De klassiske krydderier og dufte som du kender fra gryden med Glögg træder igennem med det samme. Smagen af den er i samme retning, og jeg vil kategorisere det som en frisk og syrlig glögg.


Dertil har vi tilføjet en Double IPA fra Salt som sammen med Warped Prisms fra Caleidoskope, giver en kraftig humle og bitterhed til kassen.


Da vi er gået de koldere tider i møde, er der selvfølgelig også en mørk stout i kassen. Vi er gået med Moose Mousse, da den har en god aroma men uden at vi kommer for højt op i procenterne, det er trods alt ikke ferieperiode endnu.


Udover dette kunne der i den blandede kasse findes en pilsner fra Amundsen og en IPA fra Alefarm.


Vi håber I alle syntes at blandingen var god og at øllene faldt i god jord.


For at skabe mere fællesskab om vores månedskasser og alle de fantastiske øl er vi i gang med at justere konceptet, som vi nu har døbt Beer Me Club. Vi vil fortsat

fokusere på at levere en bred oplevelse hver måned, vi kommer med ekstraordinære rabatter og eksklusive konkurrencer. Og der kommer mange flere spændende nyheder.


Vi håber at endnu flere vil hoppe med på vognen og være med på en fantastisk øl-rejse.