Pühaste Brewery bryggeriet blev bygget i 2016 i byen Tartu i Estland. Men øl brygget under navnet Pühaste går tilbage til 2011 hvor brygmesteren Eero, startede med at brygge øl. Alle hans øl blev taget rigtig godt imod af hans venner, familie og bekendte. Jeg tænker også jeg havde vendt tommelfingeren op, for det der kommer derfra i dag kan man ikke sætte en finger på. Derfra startede Pühaste sin rejse som et kontraktbryggeri. I dag har de som nævnt deres eget bryggeri i Tartu hvor de brygger øl og øltyper som begejstrer bryggerne. Det begejstrer også øldrikkere i hele verden, for de eksportere til alt fra europæiske lande, til Singapore, Syd Korea, Australien og Canada. Bryggeriet og bryggerne er altid på jagt efter nye og interessante smagskombinationer, og dette afspejler sig også i deres variation i sortimentet. Blandt andet eksperimenterer de en del med fadlagret mørke øl som du finder i Pühaste's Silver Series. Og det er øl som er på helt store klinge indenfor stouts og portere.

Udover bryggeriet finder du lige ved siden af deres Taproom, hvor du kan nyde en kold fra fad, eller en flaske der har ligget på fad. Mulighederne er der i hvert fald. Og er i den helt store gruppe afsted stabler de også gerne en tour med guide og smagning sammen.

Du kan følge bryggeriet på deres instagram her, hvor de er garant for at holde os opdateret med hvad der sker på bryggeriet.

Nedenfor kan du se en timelaps video af byggeriet af bryggeriet.