The Pink Boots Society

"The Pink Boots Society aims to assist, inspire and encourage women and non-binary individuals in the fermented/alcoholic beverage industry to advance their careers through education."

The Pink Boots Society er en organisation, som kæmper for at fremme kvinders position i branchen. Det handler om at hjælpe og uddanne kvinder og non-binære individer i ølbranchen. Organisationenstartede som en meget simpel organisation, som et online forum for kvindelige bryggere. Teri Fahrendorf som er stifter af Pink Boots Society, sagde sit job op som brygger, for at rejse rundt i USA og besøge bryggerier og brygger-kollegaer. I dag er organisationen vokset en hel del og har afdelinger (Chapters) i hele verden. I dag findes der 86 afdelinger, hvor langt de fleste findes i USA. I Europa er der indtil videre kun tre, som du finder i Holland, Spanien og Frankrig. Alle 86 chapters har det tilfælles at de samler kvinder og non-binære individer fra alle dele af branchen.
I en artikel på Hopculture.com, citeres Fahrendorf for følgende: “What I found were many new or young women brewers who had never met a woman brewmaster, and in fact, had never met another woman brewer. They had felt throughout their careers that they were ‘the only woman brewer’, and thus felt quite alone.”.


Pink Boots Blend

The Pink Boots Society samler penge ind til deres stipendier og uddannelses programmer som de tilbyder til kvinder og non-binære i branchen.

I år er det sjette gang PBS i samarbejde med Yakima Chief Hops, udgiver en humleblanding, hvor i en del salget går direkte til PBS. Dette års hop-blend består af følgende 3 humlesorter Loral®, Ekuanot® , HBC 586. Pink Boots Society's Hop-Blend i samarbejde med Yakima Chief Hops, startede ifølge Kelly Lohrmeyer, YCH’s Regional Sales Manager, ved at YCH gerne ville gøre noget for kvinderne i industrien, og i samarbejde med Pink Boots fandt se så ud af at løsningen skulle være en årlig humleblanding, som kan sende donationer til PBS. Fra salget af humleblanding hos Yakima Chief Hops bliver der for hvert pund (0.453 kg) doneret 3 dollars (20,97 kr.). Beløbet der indsamles her går udelukkende til The Pink Boots mission om at give stipendier til kvinder og non-binære i industrien.

Dette følges op af en årlig collaboration dag hvor bryggerier tilmelder. Det bliver kaldt Pink Boots Collaboration Brew Day, og ligger på International Womens Day. Når et bryggeri beslutter sig for at deltage i den collaboration, indvilliger de også til at der bliver doneret til deres lokale afdeling og/eller hele organisationen som helhed.

Vil du læse mere om The Pink Boots Society?

https://my.pinkbootssociety.org/ 
https://www.hopculture.com/pink-boots-society-women-in-craft-beer/
https://www.hopculture.com/yakima-chief-hops-pink-boots-society-hop-blend-2019/
https://www.yakimachief.com/pink-boots-blend.html
https://beerandbrewing.com/how-women-brewsters-saved-the-world/