Slowburn er et selvstændigt, arbejder-ejet mikrobryggeri, med adresse i Hvidovre


Slowburn brygger en bred vifte af stilarter, med stor fokus på kvaliteten og drikkeligheden. Så uanset om du er til crispy lagers, fyldige stouts eller humlede IPA'er, så skulle der være til enhver smag.

Det selvstændige bryggeri er startet af tre "daydreamers". Amalie, som har en baggrund i kokkebranchen, og blandt andet startede et af Københavns første Kombucha bryggerier. Stefano, som er en italiensk bioteknolog, men har arbejdet som brygger i Italien, inden han flyttede til Danmark. Og til sidst Andrew, som kom fra USA i 2010, da det skandinaviske craft beer marked stadigt var i et tidligt stadie. Andrew er ifølge Slowburns hjemmeside ikke længere en del af bryggeriet, og det består derfor i øjeblikket kun af Amalie og Stefano, men de har i starten af 2021 indsat jagten efter en ny brygger.


Værdier over profit

Slowburn har tre værdier, som de til hver en tid vil prioritere over profit.

1. At brygge øl af højest mulig kvalitet
2. At være med til at støtte og udvikle lokalsamfundet
3. At skabe meningsfulde, langsigtede beskæftigelsesmuligheder for medarbejder, som gavner medarbejderen, personligt, professionelt og økonomisk.

Slowburn er ejet af deres medarbejdere, hvilket bringer en masse fordele til bryggeriet og dens værdier. Hvis du vil vide mere om hvorfor Slowburn har valgt at starte op som et kooperativt bryggeri, kan du læse deres glimrende blogindlæg, hvor de beskriver netop dette her: https://slowburn.coop/blogs/blog/why-we-started-denmark-s-first-cooperative-microbrewery 

I maj 2019 underskrev Slowburn deres lejekontrakten på deres lokation i Avedøre og flyttede ind et par uger efter. Og siden hen er bryggeriet kun vokset og blevet mere anerkendt i det danske ølmiljø. 

"We finally cranked out our first brew in mid-July, and it was a disaster."

Selvom deres første bryg som de selv beskriver det var en katastrofe, er jeg nok ikke den eneste der sidder tilbage med følelsen af at de er kommet rigtig godt efter det.


Artwork

Tanken bag Slowburns farvefulde labels, er at de skal være åbne og positive, samtidigt med at de farverige planter og dyr, gør branded genkendeligt. Det gør det også let at finde retur til den samme øl, når man har fundet sin favorit.

Inspirationen kommer den uendelige smukke natur, og kombinationen af navn på øllen og stilarten parres med den rigtige plante eller det rigtige dyr.

Selve designet er lavet af et grafisk design kooperativ Rabotnik, som har base i København.
VIND SLOWBURN ØL OG GLAS!

Vi har lige nu (April 2021) en konkurrence med Slowburn for alle medlemmer af vores Beer Club, her kan du vinde 4 øl og 2 glas fra Slowburn, som du kan nyde selv eller dele med en bekendt.