13. juli kl. 15.30

Enghaveparken

20. juli kl. 15.30

Skibbroen

27. juli kl. 15.30

Ørstedsparken

Kom og smag øl og få historier om bryggerierne bag

På vores Summer Tastings får du mulighed for at smage nogle øl du med garanti ikke har smagt før. Vi sammensætter nøje hver smagning med 8 Craft Beers så vi kommer rundt i forskellige øltyper fra danske og udenlandske mikrobryggerier. Tag din ven, veninde eller onkel under armen og kom med på en smagsrejse hvor de bedste specialøl på hyggelige steder i København danner rammen om et par hyggelige timer.

Det kommer du til at smage

Vi vil ikke løfte sløret for de konkrete bryggerier og øl du kommer til at smage. Men du kan forvente at komme godt rundt i øltyper. Måske bliver du udfordret lidt og måske finder du nye favoritøl. Der kommer til at være lyse, humlede, frugtige og måske en enkelt mørk øl.

Det praktiske

På vores Summer Tastings arrangementer skal du tilmelde dig og betale på forhånd. Der skal være min. 10 deltagere før arrangementet bliver afholdt. Hvis uheldet er ude og vejrudsigten siger regn bliver det aflyst. Vi giver besked to dage før hvis vi bliver nødt til af aflyse.

Når du tilmelder dig og betaler, reserverer vi pengene på dit betalingskort. Beløbet trækkes først når vi er sikre på at arrangementet gennemføres. Tilmelding er bindende.