Gaveæske med specialøl
eller 6 øl hver måned i 3 måneder

Gavekurve med specialøl 
Leveres kun i København, Frederiksberg & Valby


Har du andre ønsker?

Hvis du har andre ønsker til indholdet i en gavekurv eller skal bestille et større antal, så skriv til os nedenfor.

- så finder vi en løsning sammen med dig.

Gavekurve med specialøl fra Beer Me

Hos Beer Me tilbyder vi de bedste bryg fra danske og udenlandske mikrobryggerier. Som køb til dig selv eller i form af en gavekurv til en der elsker øl. Vi har en masse blandede specialøl og får hele tiden nye øl hjem til vores smagekasser og ølgaver. Øl som India Pale Ale, American Pale Ale, Pilsner, Stout, Hvede øl, Berliner Weisse, Kettlesour og mange flere. Vi samarbejder med de bedste bryggerier og distributører for hele tiden at få adgang til de nye spændende øl der rammer markedet. Med andre ord har vi fingeren på pulsen og sørger hele tiden for friske øl som sæsonerne skifter.

Gavekurve med øl du ikke finder i supermarkedet

Øllene i vores gavekurve kommer primært fra mindre og helt små bryggerier og er øl som sjældent finder vej til supermarkederne. Det giver modtagerne af vores gaver unikke og nye spændende smagsoplevelser. Det gælder både folk der er nye på specialøl og ølentusiaster der har et bredere kendskab til øl.

Vi sørger for at levere din gave direkte til modtageren eller vi kan sende den hjem til dig så du selv kan få fornøjelsen af at give gaven.

Gode øl til en god lejlighed

Så mangler du en fødselsdagsgave, værtsgave eller værtindegave, gave til farsdag, jubilæum, jul eller til en nyudklækket student - så har vi helt sikkert en løsning. Finder du ikke en passende gavekurv med specialøl eller har du behov får et stort antal gaver f.eks. til medarbejdere, så skriv til os så finde vi en løsning og komme med et godt tilbud.

gavekurve med specialøl fra Beer Me